fbpx
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΟΛΗ-ΔΥΝΑΜΗ

 

Κεντρικός άξονας δράσης του Συνδυασμού ΠΟΛΗ-ΔΥΝΑΜΗ είναι να δώσει νόημα και ουσία στο ζητούμενο όλων των πολιτών για  ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ στην Κηφισιά, τη Ν. Ερυθραία και την Εκάλη.

 

Στόχος μας είναι να εξαλειφθεί κάθε τι άσχημο που υπονομεύει την ασφαλή καθημερινότητα, την υγεία και τον πολιτισμό.

Βούλησή μας είναι να αναδείξουμε κάθε τι καλό στην πόλη μας.

 

Έτσι, σας καλούμε να έχετε κατά νου τη λέξη Π. Α. Υ. Ω., που σημαίνει ότι με την ΠΟΛΗ-ΔΥΝΑΜΗ στο τιμόνι του Δήμου μας, παύουν οριστικά όλα εκείνα που ταλαιπωρούν και απογοητεύουν τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας.

 

Βασικές αρχές μας είναι:

Πολιτισμός-Παιδεία για το Π

Ασφάλεια για το Α

Υγεία για το Υ

Ωφέλεια για το Ω

 

Το Α και το Ω από εμάς για εσάς είναι ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις μας δεν θα μείνουν κενό γράμμα, αλλά, σταδιακά και αφοσιωμένα, θα γίνουν πράξη από την επομένη κιόλας ημέρα της ανάδειξης της νέας δυναμικής Δημοτικής Αρχής, με ισχυρό κινητήρα την ΠΟΛΗ-ΔΥΝΑΜΗ και όλους εσάς συγκυβερνήτες.

 

Οι πολίτες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο για δυο βασικούς λόγους:

  • τη διαφάνεια και τη χρηστή διοίκηση
  • τη διασφάλιση των δημοκρατικών κανόνων

 

Π. Α. Υ. Ω.  σημαίνει τέλος στην αδιαφορία, την ολιγωρία, την εγκληματική αμέλεια και τη διαφθορά στα πράγματα της πόλης μας.

 

Αρχίζει η νέα εποχή με γνώμονα 4 αξίες:

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΥΓΕΙΑ – ΩΦΕΛΕΙΑ για όλους τους δημότες.

 

Η αναλυτική παρουσίαση των τεσσάρων βασικών αξιών μας περιλαμβάνεται στο χρηστικό εγχειρίδιο του Συνδυασμού μας με τίτλο: «ΠΟΛΗ-ΔΥΝΑΜΗ, οι υποχρεώσεις και οι δεσμεύσεις μας για έναν Δήμο πρότυπο ανάπτυξης και πολιτισμού».

Shopping Basket