fbpx

Δελτίο Τύπου

Η Κηφισιά εκπέμπει SOS

 

Τα τελευταία χρόνια δημότες και επισκέπτες της Κηφισιάς διαπιστώνουν διαρκή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής. Υποβάθμιση της καθημερινότητας σε επίπεδο πολιτισμού, ασφάλειας, υγείας και οικονομικής ωφέλειας λόγω σωρείας κακών επιλογών των διοικήσεων του Δήμου μας. Πρόκειται για υποβάθμιση της αξίας της πόλης μας, που ταυτόχρονα αποτελεί κοντινό και πολύτιμο προορισμό, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών από άλλες περιοχές της Αθήνας, όταν αναζητούν αναψυχή και καθαρό αέρα. Όσοι ασχολούμαστε αφοσιωμένα, πολλά χρόνια, με τα κοινά στον Δήμο Κηφισιάς, γνωρίζουμε τα αυξανόμενα παράπονα των δημοτών, όπως παραδείγματος χάριν την κακή κατάσταση των πεζοδρομίων που είναι σχεδόν ανύπαρκτα, τον ανεπαρκή φωτισμό τις νύχτες, την παραβατικότητα και τις εγκληματικές ενέργειες είτε από περιστασιακή αλητεία είτε από οργανωμένες συμμορίες, την ολοένα και μεγαλύτερη εγκατάλειψη των δένδρων και του πρασίνου, την ελλιπέστατη καθαριότητα, την αναρχία και δυσκολία παρκαρίσματος και μετακινήσεων των ανθρώπων, την υποβάθμιση του θεσμού της ετήσιας Ανθοκομικής Έκθεσης που έχει μετατραπεί σε ευτελές πανηγύρι κροτίδων και ακριβών πυροτεχνημάτων για το θεαθήναι. Είναι λυπηρό ότι δεν υπάρχει κατάλληλος χώρος πολιτιστικών δραστηριοτήτων ενώ δαπανώνται ετησίως μεγάλα ποσά για εντυπωσιακές γιορτές της μιας νύχτας αντί να δημιουργηθούν δομές διαχρονικής ωφέλειας σε θέματα παιδείας και πολιτισμού.

Όσοι αγαπάμε την Κηφισιά οφείλουμε να μην ανεχόμαστε πλέον μοιρολατρικά τη διόγκωση των προβλημάτων της ούτε να μένουμε αδρανείς και μονίμως προβληματισμένοι. Δημιουργήθηκε η ΠΟΛΗ-ΔΥΝΑΜΗ, ένας καινούργιος Συνδυασμός που κυοφορήθηκε από την επείγουσα ανάγκη να ξαναβρεί η Κηφισιά τον ρόλο της τόσο για τους κατοίκους της όσο και για τους πολίτες του λεκανοπεδίου. Διεκδικούμε καλύτερη ποιότητα ζωής, θέτοντας τέλος στην επιπολαιότητα και την αδιαφορία που επέδειξαν στον Πολιτισμό, την Ασφάλεια, την Υγεία, την Ωφέλεια, οι παλιές δοκιμασμένες Διοικήσεις. Π.Α.Υ.Ω., λοιπόν, με την Πόλη-Δύναμη, κάθε τι ανώφελο και κακόγουστο.

Οι άνθρωποι που στηρίζουν τη νέα δύναμη της πόλης μας, ζήτησαν και αποδέχτηκα με τιμή να τεθώ επικεφαλής. Κοινός σκοπός μας είναι να πιάσουμε  το νήμα της δημιουργίας και της προόδου από το σημείο της φθοράς και να το φτιάξουμε γερό ώστε να ξανακερδίσουμε την πόλη μας, που είναι αγαπημένη πόλη πολλών Αθηναίων.

Ο Δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης έχει απεριόριστες δυνατότητες. Απαιτείται, όμως, νέα προγραμματική συμφωνία και σύγχρονο σχέδιο που να στηρίζεται σε ειλικρινή κοινωνική συμμαχία, μακριά από παραδοσιακές κομματικές σκοπιμότητες και αγκυλώσεις. Η καλή γνώση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι το κλειδί για να πάμε την πόλη μας μπροστά. Προσωπικός στόχος μου είναι να αρχίσει τον ερχόμενο Μάιο για την Κηφισιά ένας νέος παραγωγικός και δημιουργικός κύκλος. Είμαι σίγουρος ότι μαζί με τους συνεργάτες μου μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και απαιτήσεις των πολιτών, αναδεικνύοντας την ομορφιά και την ανθρωπιά στην πόλη μας.

Με πίστη στο μέλλον της Κηφισιάς

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΛΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Επικεφαλής του Συνδυασμού ΠΟΛΗ-ΔΥΝΑΜΗ

 

 

Shopping Basket